Lilien Porselein

L.F.A Feijen b.v. is exclusieve importeur van het Oostenrijkse merk Lilien Porzellan. Lilien is in 1958 opgericht in Wilhelmsburg, vlakbij het nabijgelegen klooster Lilienfield. Het is één van de bekendste merken in de wereld en heeft een gevarieerd assortiment hotelporselein. In Nederland is het merk ruim 35 jaar een begrip. Dankzij de verdikte constructie is het porselein bestendig tegen mechanisch slijtage. Daarnaast maakt het functionele ontwerp het mogelijk om het servies gemakkelijk te stapelen en te personaliseren. Hierdoor is het hotelporselein bij veel horeca, instellingen en bedrijfsrestaurants geliefd. Voor een geheel eigen uitstraling kunt u dit servies ook in uw eigen (huisstijl)kleuren laten spuiten. Ook is het mogelijk om uw eigen logo op het porselein aan te brengen, hierdoor krijgt u een unieke uitstraling. Wilt u meer informatie over het aanbrengen van een logo? Kijk dan op onze logo pagina.

Bent u op zoek naar porselein met een hele mooie uitstraling door prachtige kleuren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De lijn Lifestyle is prachtig om mooie kleurcombinaties mee te maken. Bekijk hieronder het assortiment van de gekleurde serviezen.

Bekijk ons gekleurde servies in de kleur op tafel folder. Laat u inspireren door de verschillende lijnen en stijlen. Bent u nieuwsgierig naar het gehele assortiment van Lilien, bekijk dan de uitgebreide catalogus. Heeft u vragen over bepaalde mogelijkheden of levertijden? Neem dan gerust contact met ons op..

Inspiratie opdoen voor uw eigen horecazaak? Bekijk dan onze Facebook of Instagram pagina.