Porselein met logo

Uniek servies met uw eigen logo

Bent u op zoek naar uniek servies? Bij ons is alles mogelijk. Servies met logo, uw eigen ontwerp of in uw eigen huisstijl.

Bij ons kunt u uw unieke servies samenstellen en laten bedrukken. Door gebruik te maken van een eigen ontwerp maakt u uw servies uniek. Kiest u voor een bedrukking in één kleur of meerdere kleuren? Zelfs goud is mogelijk. Wilt u er een lijnen combinatie bij? Ook dat is geen probleem.

Het logo wordt op de porseleinfabriek bij een temperatuur van 1240 graden Celsius onder het glazuur aangebracht, waardoor het product 100% vaatwasmachinebestendig is.

Tevens is het mogelijk om de serviesonderdelen van Lilien, Langenthal en G. Benedikt gedeeltelijk of in zijn geheel, in uw eigen huisstijl te laten spuiten voor een compleet persoonlijk servies!

Porselein met logo

Minimale afname

Voor een servies met eigen logo of ontwerp geldt een minimale beginafname van 150 stuks gesorteerd.

Eenmalige ontwikkelingskosten bedragen € 60,- exl btw.

Bij een beginafname van minimaal 300 stuks gesorteerd, brengen wij de éénmalige ontwikkelingskosten niet in rekening. Zonder bijkomende kosten en toeslagen kunt u uw eigen bedrukte servies al vanaf 60 stuks gesorteerd nabestellen.

Werkwijze

Voor een goede bedrukking dient u een EPS bestand van uw logo aan te leveren. Binnen een paar dagen ontvangt u een voorbeeld van uw servies via de email.

Wilt u liever het definitieve eindresultaat zien, voordat de productie start? Indien gewenst kunnen wij voor u een definitief eindproduct met het ingebrande logo/ ontwerp voor u realiseren, ter goedkeuring. Bij opdracht doen wij dit GRATIS voor u.

Voorbeelden

Hieronder hebben wij een aantal voorbeelden van de mogelijkheden. U kunt het zo gek niet bedenken en wij kunnen het realiseren.

Contact
  • Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.
  • Adres:Curieweg 32, 2408 BZ Alphen aan den Rijn
  • Telefoon0172 477 996