Porselein met logo

Uw eigen hotelporselein

Bent u op zoek naar uw uniek hotelporselein/horecaporselein? Servies met logo, uw eigen ontwerp of porselein in uw eigen (huisstijl)kleuren?

Bij ons kunt u uw unieke servies samenstellen en laten bedrukken. Door gebruik te maken van een eigen ontwerp maakt u uw servies heel speciaal. Kiest u voor een bedrukking in één kleur of meerdere kleuren? Een lijnenspel of alleen uw logo? Alles is mogelijk. Het ontwerp wordt met 1240 graden Celsius op het horecaporselein onder het glazuur aangebracht. Het servies is hierdoor vaatwasmachinebestendig en de kleuren gaan een leven lang mee.

Tevens is het mogelijk om de serviesonderdelen van Lilien, Langenthal en G. Benedikt gedeeltelijk of in zijn geheel, in uw eigen (huisstijl)kleur te laten spuiten voor een compleet persoonlijk servies!

 

Minimale afname
Uw horecaservies in uw eigen (huisstijl) kleuren samenstellen kan al vanaf 60 stuks. Voor een servies met eigen logo of ontwerp geldt een minimale beginafname van 150 stuks.

Bij een beginafname van minimaal 300 stuks, brengen wij de éénmalige ontwikkelingskosten à € 60,- niet in rekening. Zonder bijkomende kosten en toeslagen kunt u uw eigen bedrukte servies al vanaf 50 stuks nabestellen.

Werkwijze

Voor een goede bedrukking dient u een EPS bestand van uw logo aan te leveren. Binnen een paar dagen ontvangt u een voorbeeld van uw servies via de email.

Wilt u liever het definitieve eindresultaat zien, voordat de productie start? Indien gewenst kunnen wij voor u een definitief eindproduct met het ingebrande logo/ ontwerp voor u realiseren, ter goedkeuring. Voor het produceren van dit eindproduct brengen wij echter wel extra kosten in rekening.