Wie zijn wij?

Wij zijn dé specialist in hotelporselein en bestek.

Wij zijn met een breed assortiment hotelporselein en bestek al jarenlang vaste leverancier van veel groothandels in Nederland. De merken uit ons assortiment hotelporselein zijn een begrip in de wereld en hebben hun kwaliteit in de horeca, catering en instellingen al decennialang bewezen.

Wij zijn dan ook trots op het exclusieve importeurschap van de traditionele kwaliteitsmerken: Lilien Porzellan, Suisse Langenthal en G. Benedikt. Deze merken vormen gezamenlijk de G. Benedikt Group. Stuk voor stuk merken met een lange traditie. Daarnaast voeren wij ook sinds 2001 de mooie merken Continental South Africa en Continental Fine Bone China. Kwaliteitsmerken hotelporselein met ieder een geheel eigen uitstraling. Tevens leveren wij bestek van het gerenommeerde merk Comas & Partners uit Spanje. En in samenwerking met de G. Benedikt Group leveren wij Bohemia glaswerk uit Tsjechië.

Bent u op zoek naar een uniek servies? Ook dat is mogelijk bij ons. Wij verzorgen de bedrukking van het servies met uw logo of ontwerp op het porselein uit onze collectie. Daarnaast kunt u de gehele collectie van de G. Benedikt Group geheel of gedeeltelijk in uw eigen (huisstijl) kleuren laten spuiten. Op deze manier creëert u een geheel eigen uitstraling. Bent u nieuwsgierig? Bekijk onze logo pagina.

Namens L.F.A Feijen b.v.
Sjaak en Peter

Contact
  • Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.
  • Adres:Curieweg 32, 2408 BZ Alphen aan den Rijn
  • Telefoon0172 477 996