Servies met logo

Uniek servies met uw eigen logo

Bent u op zoek naar uniek servies? Bij ons is bijna alles mogelijk. Servies met logo, uw eigen ontwerp of in uw eigen huisstijl.

Bij ons kunt u uw unieke servies samenstellen en laten bedrukken. Door gebruik te maken van een eigen ontwerp maakt u uw servies uniek. Kiest u voor een bedrukking in één kleur of meerdere kleuren? Zelfs goud is mogelijk. Wilt u er een lijnen combinatie bij? Ook dat is geen probleem. Wat is er nu mooier dan een serviesset met uw eigen logo/huisstijl? 

Tevens is het mogelijk om de serviesonderdelen van Lilien, Langenthal en G. Benedikt gedeeltelijk of in zijn geheel, in uw eigen huisstijl te laten spuiten voor een compleet persoonlijk servies!

Porselein met logo

Hoe wordt het servies met logo gemaakt?

Het logo wordt op de porseleinfabriek bij een temperatuur van 1240 graden Celsius onder het glazuur aangebracht, waardoor het product 100% vaatwasmachinebestendig is. Hierdoor is het een uitstekend product voor in uw horecazaak of op kantoor. De verschillende soorten porselein hebben een lange levensduur en de kleur blijft langer goed dan bij een oplage boven het glazuur. Wij van L.F.A Feijen b.v. staan garant voor een topkwaliteit.

Voorbeelden

Mogelijkheden

Hierboven hebben wij een aantal voorbeelden voor u. De mogelijkheden zijn eindeloos bij ons. U kunt kiezen voor een logo aan de buitenkant of de binnenkant van het kopje, aan de voorzijde of de achterzijde. Hierbij is het ook mogelijk om het kopje aan binnen of buitenzijde te laten spuiten in uw eigen kleuren.

De schotel moet ook bij het kopje passen toch? Dit kan bij ons ook. Dezelfde kleur als uw logo of huisstijl op de schotel. Of het logo op de schotel, het is allemaal mogelijk.

Contact

Heeft u vragen over de eindeloze mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op. Wij reageren zo snel mogelijk en proberen u te helpen met uw eigen servies.

  • Adres:Curieweg 32, 2408 BZ Alphen aan den Rijn
  • Telefoon0172 477 996