Horecaporselein; onze merken

Continental

Continental China is in 1959 opgericht en werkt volgens het Fair Trade System in Zuid-Afrika. Deze werkwijze zorgt voor een hoog aanzien van het Afrikaanse merk op de internationale markt. Op de Nederlandse markt is Continental China sinds 2003 actief. Het horecaporselein van Continental China wordt sindsdien met veel enthousiasme door de Nederlandse horeca en instellingen gebruikt.

De productie van Continental China vindt plaats volgens de Britse standaard norm BS4034. Door het toevoegen van aluminium tijdens de productie krijgt het servies zijn specifieke roomkleur en is het extra stootvast. Hierdoor kan Continental China 5 jaar chipgarantie geven. Vraag naar de voorwaarden.

De decors op het servies zijn onder het glazuur aangebracht en zijn daardoor vaatwasmachine- en magnetronbestendig.

Fine Bone China

Fine Bone China is het meest verfijnde porseleinsoort. Door de speciale productie is deze dunnere uitvoering ook geschikt bij horeca gebruik. Fine Bone China staat bekend om zijn hoge witheid en transparantie en zijn slijtvastheid. De relatief dure grondstoffen en de arbeidsintensieve productie zorgen voor de luxe status van dit exclusieve merk. Ook is het porselein ligt en dus makkelijk te gebruiken in uw horecazaak.

De serviezen uit de collectie van Continental Fine Bone China hebben ieder hun eigen specifieke kenmerken, maar hebben allemaal een luxe uitstraling voor in de horeca.

Lilien

Het Oostenrijkse merk Lilien Porzellan is in 1958 opgericht in Wilhelmsburg, vlakbij het nabijgelegen klooster Lilienfield. Het is één van de bekendste merken in de wereld en heeft een gevarieerd assortiment horecaporselein. In Nederland is het merk ruim 35 jaar een begrip. Dankzij de verdikte constructie is het porselein bestendig tegen mechanisch slijtage. Daarnaast maakt het functionele ontwerp het mogelijk om het servies gemakkelijk te stapelen en te personaliseren. Hierdoor is het hotelporselein van Lilien bij veel horeca, instellingen en bedrijfsrestaurants geliefd. Voor een geheel eigen uitstraling kunt u dit servies ook in uw eigen (huisstijl)kleuren laten spuiten.

Bent u op zoek naar porselein met een hele mooie uitstraling door prachtige kleuren? Dan bent u bij Lilien aan het juiste adres. De lijn Lifestyle van Lilien is prachtig om mooie kleurcombinaties mee te maken.

Suisse Langenthal

Sinds de oprichting in 1906 is Suisse Langenthal bekend om haar hoge kwaliteit porselein. Het horecaporselein is slijtvast en gemakkelijk te stapelen. Langenthal is hierdoor uitermate geschikt voor intensief gebruik in hotels, bedrijfsrestaurants, horeca en instellingen. De mogelijkheid om het servies met een eigen logo te laten bedrukken of in elke gewenste kleur te laten spuiten maakt dit hotelporselein erg populair.

Opvallend in het assortiment van Langenthal is de Bopla lijn. Door het gebruik van expressieve kleuren heeft dit merk veel enthousiaste fans in de wereld. Bopla werd in 1993 gelanceerd. Het is leuk, grappig en uniek tegelijk. Kunstenaars laten hun fantasie de vrije loop en creëren keer op keer de meest uiteenlopende decors.

G. Benedikt

G. Benedikt is een van de oudste merken uit onze collectie en beschikt over een rijke historie. De gebroeders Benedikt startten in 1982 in Karlovy Vary in Tsjechië de porseleinfabriek die naar de oprichters is vernoemd: ‘Gebrüder Benedikt’. Sindsdien produceert het bedrijf kwalitatief uitstekend horecaporselein. Op dit servies kunt u uw eigen logo of ontwerp laten aanbrengen. Zo creëert u uw eigen unieke hotelporselein. De verschillende onderdelen van het servies kunt u in elke gewenste kleur laten spuiten. Dit maakt het hotelporselein van G. Benedikt populair bij vele horecabedrijven, bedrijfsrestaurants en de gezondheidszorg.

Comas Bestek

Comas bestek heeft een hoge kwaliteit en is uitsluitend leverbaar in de 18/10 kwaliteit. Het hoge (18) concentraat chroomstaal zorgt dat het bestek bestendig is tegen corrosie. Het nikkel (10) draagt bij aan een grotere glans en een rijke uitstraling. Zilverwit edelstaal van Comas 18/10 blijft daarom een leven lang mooi.

Glaswerk Bohemia

Het Bohemia glaswerk is een kwaliteitsproduct.

Dit kristalglas is loodvrij, heeft een zeer goede glans, klank en een zeer hoge breukbestendigheid.

Bohemia glaswerk heeft diverse zeer uitgebreide wijnglasseries en heeft daarnaast ook diverse tumblers, longdrinkglazen, karaffen en vazen.

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen ons assortiment? Of wilt u inspiratie opdoen voor uw bedrijf? Kijk dan even op onze Instagram of Facebook.