Horeca servies

Neem contact met ons op

Bent u opzoek naar horeca servies, in wit of in kleur? Dan kunnen wij van L.F.A Feijen b.v. iets voor u betekenen. Met een breed assortiment van verschillende producten vindt u altijd wel iets wat bij u past. U wilt een lekker bakje koffie of thee drinken op kantoor maar dan wel met een mooi servies, dan kunt u bij ons van alles vinden. Ook uw horecazaak inrichten met geweldig gekleurd servies of modern wit is bij ons mogelijk.

Op deze pagina hebben wij de series Rustic voor u uitgelicht. De serie Rustic van Continental South Africa is te verkrijgen in verschillende kleuren: Wit, Terracotta, Donkergroen, Lichtgroen en Blauw. Deze porseleinsoort is perfect voor de horeca, en het heeft een prachtige uitstraling. Hieronder hebben wij 4 verschillende populaire series voor u op een rij gezet. Bekijk het assortiment en laat u verrassen door de prachtige kleuren.

Horeca servies uit de Rustic serie

Bekijk het gehele assortiment Rustic van Continental South Africa hier.

Bestek

In ons assortiment hebben wij ook verschillende soorten bestek. Wanneer u een horecazaak inricht kan het bestek natuurlijk niet ontbreken. Wij leveren al jaren lang kwaliteitsbestek aan de Nederlandse en Belgische horeca.

Servies met Logo

Bent u opzoek naar horeca servies met een kleur of logo? Dit is bij ons mogelijk. Het maken van uw eigen servies is makkelijk en snel gedaan, hierbij leveren wij uitsluitend horeca kwaliteit. Bent u nieuwsgierig en wilt u meer informatie? Neem dan een kijkje op onze logo pagina.

Heeft u al een keuze kunnen maken? Gaat u voor een mooie kleur of modern wit? Bij die keuze willen wij u graag een handje helpen. Neem gerust contact met ons op en wij bespreken de mogelijkheden samen met u.

Contact
  • Adres:Curieweg 32, 2408 BZ Alphen aan den Rijn
  • Telefoon0172 477 996